Badkamer op maat van uw stijl en ruimte

Voor zij die kwaliteit weten te waarderen én graag de ruimte optimaal benutten, is een maatbadkamer de perfecte oplossing. Uw badkamer op maat in regio Lauwe realiseert Schrijnwerken Parmentier Maxime met veel toewijding en enthousiasme.

Volgens de regels van de kunst

Een badkamer op maat biedt u naast kwaliteit en duurzaamheid ook heel wat vrijheid om uw bad- en wasruimte volledig in te richten zoals u het wenst. Het grote voordeel bij maatbadkamers is dat u geen rekening hoeft te houden met standaardmaten en -afmetingen. Hierdoor creëert u dus een badkamer die perfect is afgestemd op uw noden en de beschikbare ruimte. Van ontwerp tot afwerking, Schrijnwerken Parmentier Maxime realiseert uw badkamer op maat volgens de regels van de kunst.

Degelijkheid op nummer één

De badkamer is een vochtige ruimte die dagdagelijks intensief gebruik wordt door uzelf en uw gezinsleden. Deze twee factoren vereisen dan ook een superieure degelijkheid waardoor u vele jaren kunt genieten van uw badkamer op maat. Als specialist in schrijnwerken in regio Lauwe kunnen wij u deze degelijkheid en duurzaamheid garanderen.

Vrijblijvende opmetingen en gratis prijsofferte

Indien gewenst komen we bij u thuis langs voor vrijblijvende opmetingen, en bespreken we samen met u de gewenste afwerking. Het materiaal van uw voorkeur kunt u kiezen via onze brochures of staalkaarten, of naar een referentie in de buurt. Op basis hiervan stellen we dan een gratis prijsofferte voor u op. Interesse? Neem dan zeker even contact met ons op.