Buitenschrijnwerk in alle vormen en uitvoeringen

Renovatieplannen in het vooruitzicht of nog op zoek naar een professionele schrijnwerker voor de afwerking van uw nieuwbouwwoning? Schrijnwerken Parmentier Maxime is de referentie voor buitenschrijnwerk in regio Lauwe.

Volledige opmeting en plaatsing

Behalve keukens en badkamers op maat, leveren we eveneens een onberispelijke service voor buitenschrijnwerk op maat van uw stijl en woning. Hiervoor kunt u op ons rekenen van de volledige opmeting tot de plaatsing en afwerking tot in de puntjes. Zelfs de complete afkasting binnenin nemen we voor onze rekening.

Keuze uit een waaier aan materialen

Gaat u voor hypermodern en trendy? Dan is buitenschrijnwerk in aluminium beslist iets voor u. Of houdt u meer van de natuurlijke uitstraling van houten ramen en deuren? Voor zij die het graag wat praktischer zien, plaatsen we uiteraard ook onderhoudsvriendelijk buitenschrijnwerk in pvc. Voor welk materiaal u ook gaat, kwaliteit en degelijkheid is bij ons gegarandeerd.

Bestand tegen weersinvloeden

Zeker voor buitenschrijnwerk is het van essentieel belang om te kiezen voor duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en factoren van buitenaf. Als expert in het vak mag u bij ons dan ook zeker zijn dat uw schrijnwerk voor ramen en deuren jarenlang meegaat. Benieuwd naar het kostenplaatje voor buitenschrijnwerk in regio Lauwe? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.