Exclusief maatwerk voor dressings met stijl

Uw kleding en schoenen netjes en overzichtelijk bewaren? Schrijnwerken Parmentier Maxime creëert schitterende dressings in Lauwe en omgeving.

Mix van functionaliteit en esthetiek

Met een dressing op maat combineert u het praktische met het esthetische voor een exclusief effect. Bovendien is een dressing ook een uitstekende manier om het overzicht te bewaren. Zo hoeft u nooit lang te zoeken naar die ene blouse of jeansbroek. Is voor u de functionaliteit van uw dressing het belangrijkst? Of gaat u voor het adembenemend effect van ingebouwde spiegels? Bij Schrijnwerken Parmentier Maxime in Lauwe is het allemaal mogelijk. Van materiaalkeuze tot afwerking, wij realiseren uw dressing zoals u het voor ogen had.

Verschillende types

Bent u liever niet gebonden aan de standaardafmetingen van modulaire dressings, maar wenst u liever een dressing op maat van uw ruimte? Ook hiervoor heeft u de keuze tussen verschillende types van dressings. Bij open dressings ziet u in één oogopslag welke kleren u bezit. Een gesloten dressing is daarentegen meer gestructureerd en voorkomt stof op uw kledij. Of misschien gaat u wel voor een inloopkast op maat? Kortom, de opties voor dressings en maatmeubilair zijn legio. Plannen voor een dressing op maat? Breng ons op de hoogte van uw project en neem zeker even contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.