Til uw woning naar een hoger niveau met gevelbekleding

Op zoek naar een manier om uw gevel extra klasse te geven én tegelijkertijd te beschermen? Dan biedt Schrijnwerken Parmentier Maxime u graag de technische ondersteuning voor gevelbekleding in Lauwe en omgeving.

Esthetiek met een functie

Wanneer u het uitzicht van uw woning net dat tikkeltje meer wilt geven, én terzelfdertijd ook uw gevel wilt beschermen tegen weersinvloeden en factoren van buitenaf, kunt u best opteren voor gevelbekleding. Dit bestaat bovendien in tal van kleuren, stijlen en uitvoeringen die kunnen aangepast worden aan uw eigen wens. Schrijnwerken Parmentier Maxime in Lauwe maakt van uw gevel een echte blikvanger in het straatbeeld.

Techniek op maat

Gaat u voor het authentieke karakter van houten gevelbekleding? Opteer dan voor gevelbekleding in padoek, een warme houtsoort die tevens modern oogt dankzij het vergrijzend effect. Wanneer de stijlvolle kenmerken van hout u aanspreken, maar u wilt toch liever een onderhoudsvriendelijke oplossing, raden we u een gevelbekleding in composiet aan. Mag het wat strakker? Een gevelbekleding in leien of eigentijdse sidings zorgen voor een hedendaagse uitstraling. Verder behoort het aanbrengen van de nodige isolatie eveneens tot onze expertise. Alle materialen zijn te bekijken via onze brochures en staalkaarten, of naar een referentie in de buurt. Interesse in een vrijblijvende offerte voor uw gevelbekleding? Neem dan zeker even contact met ons op.