Ingemaakte kasten en maatmeubilair

Uw interieur afwerken met maatmeubilair? Schrijnwerken Parmentier Maxime levert u pareltjes van ingemaakte kasten in Lauwe en omgeving.

Binnenhuisafwerking met klasse

Een beperkte ruimte die u maximaal wilt benutten of houdt u van originaliteit? Dit vráágt om meubilair op maat van uw wensen en ruimte. Als professioneel schrijnwerker worden alle meubels door onszelf ontworpen en vervolgens vervaardigd in ons atelier in Lauwe. Een enkele kast op maat of uw volledig interieur, we staan open voor alle projecten.

Voor particulieren en professionelen

Ons maatmeubilair vervaardigen we niet enkel voor particulieren, maar ook professionelen kunnen bij ons terecht voor de inrichting van hun onderneming of zaak. Heeft u een eigen winkel of een kantoor? Wij ontwerpen en realiseren uw meubels op maat, perfect afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf.

Techniek in alle vormen en maten

Bij Schrijnwerken Parmentier Maxime moet u zijn voor unieke creaties en maatmeubels precies ontworpen en afgewerkt zoals u het voor ogen had. Dit gaat van ingemaakte kasten die uw ruimte ook nog eens groter doen lijken tot haarden en sierschouwen op maat. Ook meubels op maat voor keukens en badkamers behoren tot onze expertise. Benieuwd hoe we uw interieur afwerken met ingemaakte kasten op maat? Neem dan zeker even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.