Maatkeukens met uitstraling en cachet

Een keuken die past bij de algehele stijl en inrichting van uw woning? Of graag keukenkasten die beantwoorden aan uw kook- en keukenbehoeftes? Dit kan Schrijnwerken Parmentier Maxime voor u doen. Door onze jarenlange ervaring en expertise in schrijnwerken, leveren wij uw keuken op maat in regio Lauwe. Voor zij die houden van een hoge afwerkingsgraad is dit een ideale oplossing.

Veelvoud aan mogelijkheden

Een keuken op maat biedt u een veelvoud aan mogelijkheden en opties om uw ruimte optimaal te benutten. We luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze in een naadloos ontwerp, helemaal volgens uw eigen stijl en voorkeur. Uw maatkeuken graag afgewerkt met ingemaakte kasten en maatmeubilair? Ook hiervoor bent u bij Schrijnwerken Parmentier Maxime in Lauwe aan het juiste adres.

Waaier aan stijlen

Behalve de talloze mogelijkheden, bieden we u eveneens een waaier aan diverse stijlen en afwerkingen. Bent u een fan van modern en strak? Of mag het liever wat klassieker? Of misschien bent u wel te vinden voor een landelijke keuken? Wat uw stijl ook is, wij realiseren de keuken van uw dromen. Het hoogwaardig materiaal waarmee we werken kunt u kiezen via onze brochures of staalkaarten. Uiteraard staan we u bij met deskundig advies inzake materiaalkeuze en afwerking. Interesse in een keuken op maat? Neem dan zeker even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.