Perfect afgewerkte poolhouse

Wenst u een eiken bijgebouw of poolhouse regio Lauwe te laten plaatsen? Dan kan u staat maken op Schrijnwerken Parmentier Maxime. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in schrijnwerkerij is uw project hier zeker en vast in professionele handen.

Poolhouses op maat

Met de nodige expertise en knowhow als schrijnwerker kunnen wij u een uitstekende service voorzien. Al onze poolhouses worden van A tot Z gerealiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Geen enkel detail wordt hierbij uit het oog verloren. Welke stijl u ook verkiest, uw wensen worden omgezet naar een perfect eindresultaat. Daar wij werken op basis van één productie kunnen wij al ons vakmanschap en passie toeleggen op uw gekozen poolhouse. U kan door ons een ontwerp laten opmaken, maar het is eveneens mogelijk om zelf een gekozen ontwerp voor te leggen. Alles wordt steeds op maat gerealiseerd.

Offerte en contact

Heeft u interesse in onze diensten? Wenst u bijkomende informatie te verkrijgen? Neem dan snel contact op met Schrijnwerken Parmentier Maxime uit Lauwe. Graag komen wij bij u op plaastbezoek om uw wensen in kaart te brengen en de nodige opmetingen uit te voeren. Daarna stellen wij geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan gaan wij gepassioneerd aan de slag.